​ Medlem af Psykoterapeut Foreningen

​  Godkendt af Dansk Psykologforening

✓  Underviser i psykoterapi

​Supervision og egenterapi til professionelle psykoterapeuter

Pia Skogemann i Ishøj tilbyder supervision og egenterapi til professionelle behandlere og psykoterapeuter. Mine foreløb tilbydes efter individuele aftaler, og jeg er naturligvis godkendt af Dansk Psykologforening. Jeg har klienter fra blandt andet Glostrup, København og resten af Sjælland.

Udgangspunktet i supervision er dine sager i egen praksis

​Psykoterapeuter har mulighed for at få løbende supervision af mig. Det sker efter individuelle aftaler. Supervisionen gælder i forhold til de sager, som du har i din egen professionelle behandling, hvorimod egenterapi gælder i forhold til dine helt personlige forhold.

Den egenterapi, som medregnes til autorisation som psykolog, skal modtages efter, at man har bestået kandidateksamen, men det er ikke nødvendigt at dokumentere et arbejdsforløb i denne periode. Professionelle behandlere såsom psykologer må lade op til 25 timers egenterapi erstatte et tilsvarende antal timers supervision.​

Jeg er godkendt af Dansk Psykologforening til at give egenterapi, supervision og undervisning på psykologernes specialistuddannelse i psykoterapi.

Jeg er medlem af jungianske analytikeres internationale association, IAAP, af den danske afdeling, DSAP-Danmark, Psykoterapeut Foreningen og Dansk selskab for psykoanalytisk psykoterapi.

Kontakt mig for at høre mere om supervisionsforløb

​Du er velkommen til at kontakte mig for at få mere at vide om blandt andet supervisionsforløb og lignende. Du kan ringe til mig på telefon 28 25 38 73 for at aftale nærmere. Eller du kan sende en e-mail på pia.skogemann@gmail.com.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Pia Skogemann

CVR: 12084188

Kontakt​

Telefon: 28 25 38 73

E-mail: pia.skogemann@gmail.com